ASLAN: “IĞDIR’DAKİ TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ”

08 Eylül 2015 14:00, Basın


ASLAN: “IĞDIR’DAKİ TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ”

 

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Settar Aslan, “Iğdır’ın Nahcivan’a açılan, Dilucu sınır kapısında görevli polis memurlarını taşıyan minibüse yönelik yapılan saldırıda çok sayıda polisimizin şehit olmasına ve yaralanmasına neden olan terör saldırılarını lanetliyoruz. Son iki günde gerçekleşen hain saldırılar sonucunda acımız katlanarak artıyor. Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik haince gerçekleştirilen terörist saldırılar ülkemizin huzurunu bozmaya asla muktedir olamayacaktır" dedi.

 

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Settar Aslan, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

 

“Iğdır’ın Nahcivan’a açılan, Dilucu sınır kapısında görevli polis memurlarını taşıyan minibüse yönelik yapılan saldırıda çok sayıda polisimizin şehit olmasına ve yaralanmasına neden olan terör saldırılarını lanetliyoruz. Son iki günde gerçekleşen hain saldırılar sonucunda acımız katlanarak artıyor. Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik haince gerçekleştirilen terörist saldırılar ülkemizin huzurunu bozmaya asla muktedir olamayacaktır.

 

Türkiye’nin uzun yılların can yakıcı bir sorunu olan terör olaylarının son bulması konusunda attığı önemli adımlar, bu terör saldırıları ile kesilmeye ve Türkiye’nin barış ve huzuru baltalanmaya çalışılmaktadır. Bu dönemde, hem daha serinkanlı olmak hem de birliktelik ve dayanışma duygularını güçlendirmek zorundayız.

 

Türkiye’nin daha barışçıl, daha demokratik, daha huzurlu ve daha müreffeh bir ülke olma yolundaki çabalarına herkesin destek olması ve bu yolda sorumluluk alması gerekir. Ancak Türkiye’nin barışını, huzurunu ve refahını istemeyenlerin terörü bir araç olarak kullanmaya devam ettiklerini üzüntüyle görüyor ve nefretle kınıyoruz.

 

Iğdır ve Dağlıca başta olmak üzere gerçekleştirilen bütün terör saldırılarını nefretle kınıyoruz. Şehit polislerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet, tüm milletimize, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ve ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı polislerimize de acil şifalar temenni ediyoruz.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

08 Eylül 2015 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu